Optredens

  Brisa Flamenca

Begin 2007 richtte Mirjam samen met zangeres Helena Pérez en gitarist Edsart Udo de Haes flamencogroep Brisa Flamenca (flamenco bries) op. Brisa Flamenca is een professioneel flamencotrio dat een gevarieerd programma brengt. Het repetoire bestaat uit ‘flamenco puro’ (traditionele flamenco) afgewisseld met vrolijke rumba’s en zuid-amerikaanse liedjes, waarin ook teksten van de Spaanse dichter Federico Garcia Lorca gezongen worden. Dans-, zang-, en gitaarnummers wisselen elkaar af waarbij ruimte wordt gelaten voor improvisatie. Regelmatig nodigt Brisa Flamenca gastartiesten uit zoals een percussionist of een extra danser(es), om inspirerende samenwerkingen tot stand te laten komen.

Een optreden van Brisa Flamenca is geschikt om te boeken voor uiteenlopende gelegenheden, bijvoorbeeld:

- bedrijfs- en privéfeesten
- koffieconcerten
- bruiloften
- festivals & evenementen

Ons programma is ook zeer geschikt voor kleine, intieme theaterzalen en kerkjes.

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij optredens uiteenlopend van bijvoorbeeld 20 minuten tot een avondvullend programma. Ook is er de mogelijkheid om een optreden te combineren met een kennismakingsworkshop flamenco. Kijk voor meer informatie hierover bij workshops.

Dus heeft u zin in een avond gepassioneerde flamencodans met ritmisch voetenwerk, ingetogen maar krachtig gitaarspel en meeslepende zang? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de Flyer

 

Flamenco con mil amores

Sinds 2008 maakt Mirjam deel uit van Flamenco con mil amores, een collectief van Spaanse, Duitse, Nederlandse en Vlaamse flamenco-artiesten die al vele jaren met elkaar samenwerken.

Flamenco con mil amores bestaat uit:

Jorinde Cielen, Dorinda Dijs, Karin Ey, Antje Herber, Mirjam Venhuizen: dans en zang
Perre de Amberes, Edsart Udo de Haes, Sebbe Linotte, Martijn Nanninga: gitaar
Rafael Galvan 'Falu': zang
Ruben Montes: percussie

Flamenco con mil amores is onder andere te boeken voor grote evenementen en festivals, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk hier de folder en bezoek binnenkort onze vernieuwde website: www.flamencoconmilamores.nl